Ny hemsida och allmän uppsnyggning

Äntligen är jag på gång med ny hemsida! Med hjälp av Johan Lundberg gör jag en wordpress-sida som är smidig och alltid aktuell. Samtidigt skapar vi nya sidan för Aikane Technology, Ulrik Eklunds företag för teknikutveckling. Särskilt ser jag fram emot att kunna lägga upp ett fotogalleri där jag presenterar bilder från de senaste uppdragen. När jag ändå var i farten beställde jag nya visitkort från Faksimiltryck. Designen är något förändrad, och på baksidan finns det numera en QR-kod som leder till hemsidan.

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.
Share

En reaktion på “Ny hemsida och allmän uppsnyggning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>